08 september 2021

Aannemers bouw zwembad De Stamper bekend

De aanbestedingsprocedure voor de bouw van het nieuwe zwembad De Stamper is afgerond. Bouwbedrijf Bramer uit Vriezenveen en Hellebrekers Water & Leisuretechniek uit Nunspeet gaan het nieuwe zwembad bouwen. Wethouder Mark Paters hierover: “Ik ben heel blij met de uitkomst van deze aanbesteding. Met de combinatie van een lokale aannemer en een ervaren zwembadinstallateur gaan we een fantastisch bad voor Twenterand bouwen. De kosten blijven binnen de randvoorwaarden die de gemeenteraad heeft gesteld. Dat de bouw van het zwembad mede in handen is van een lokale aannemer geeft een extra dimensie aan dit toch al unieke project.”

Dinsdag 7 september jl. zijn de overeenkomsten door gemeente, aannemer en installateur ondertekend. Nu de aannemers bekend zijn kunnen we het door de gemeente gemaakte ontwerp optimaliseren. Dit doen we in een Bouwteam waarin gemeente en aannemers nauw samenwerken. Planning is dat er begin 2022 gestart wordt met de bouw van het zwembad. De bouwtijd bedraagt zo’n anderhalf jaar. De verwachte ingebruikname van het bad is gepland in september 2023.

Europese aanbesteding
De gemeente Twenterand heeft onder leiding van de Stadsregisseu met deskundige bureaus in nauwe samenwerking met de gebruikers, zelf een ontwerp voor het zwembad gemaakt. Met deze manier van werken kunnen we dit project maximaal sturen. Via een Europese aanbesteding zijn bouwbedrijf Bramer uit Vriezenveen en Hellebrekers Water & Leisuretechniek uit Nunspeet op basis van prijs, kwaliteit en ervaring geselecteerd om het nieuwe zwembad De Stamper te bouwen.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over dit project.

Actueel

  • Nieuws
  • Projecten

07 februari 2024

 

Voorontwerp sportcentrum Borne gepresenteerd!

Lees verder

09 augustus 2023

 

Jeroen Wolbrink in Trouw: participatie bij aardgasvrij?

Lees verder

Project

Sport- en kindcentrum ’t Wooldrik

Lees verder

20 september 2022

 

Excursie Industriepark Kleefse Waard

Lees verder

25 juli 2022

 

De lessen van Bensdorp Bussum

Lees verder

Project

Cromhoffpark: een nieuw stuk stad in Enschede

Lees verder

Project

Sport- en kindcentrum ’t Wooldrik

Lees verder

Project

Cromhoffpark: een nieuw stuk stad in Enschede

Lees verder

Project

Door pragmatische aanpak binnen een jaar definitief ontwerp klaar

Lees verder

Project

Herontwikkeling bedrijfsterrein Bussum

Lees verder

Project

Proeftuin Aardgasvrij Enschede

Lees verder

Project

Samenwerking Teesinkbos Boekelo

Lees verder

Lees verder