08 september 2021

Aannemers bouw zwembad De Stamper bekend

De aanbestedingsprocedure voor de bouw van het nieuwe zwembad De Stamper is afgerond. Bouwbedrijf Bramer uit Vriezenveen en Hellebrekers Water & Leisuretechniek uit Nunspeet gaan het nieuwe zwembad bouwen. Wethouder Mark Paters hierover: “Ik ben heel blij met de uitkomst van deze aanbesteding. Met de combinatie van een lokale aannemer en een ervaren zwembadinstallateur gaan we een fantastisch bad voor Twenterand bouwen. De kosten blijven binnen de randvoorwaarden die de gemeenteraad heeft gesteld. Dat de bouw van het zwembad mede in handen is van een lokale aannemer geeft een extra dimensie aan dit toch al unieke project.”

Dinsdag 7 september jl. zijn de overeenkomsten door gemeente, aannemer en installateur ondertekend. Nu de aannemers bekend zijn kunnen we het door de gemeente gemaakte ontwerp optimaliseren. Dit doen we in een Bouwteam waarin gemeente en aannemers nauw samenwerken. Planning is dat er begin 2022 gestart wordt met de bouw van het zwembad. De bouwtijd bedraagt zo’n anderhalf jaar. De verwachte ingebruikname van het bad is gepland in september 2023.

Europese aanbesteding
De gemeente Twenterand heeft onder leiding van Gertjan Broekhuis met deskundige bureaus in nauwe samenwerking met de gebruikers, zelf een ontwerp voor het zwembad gemaakt. Met deze manier van werken kunnen we dit project maximaal sturen. Via een Europese aanbesteding zijn bouwbedrijf Bramer uit Vriezenveen en Hellebrekers Water & Leisuretechniek uit Nunspeet op basis van prijs, kwaliteit en ervaring geselecteerd om het nieuwe zwembad De Stamper te bouwen.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over dit project.

Actueel

  • Nieuws
  • Projecten

02 november 2021

 

Oude stijl in een nieuwe jas

Lees verder

14 september 2021

 

Basischool De Sleutel verkocht

Lees verder

08 september 2021

 

Aannemers bouw zwembad De Stamper bekend

Lees verder

31 mei 2021

 

Definitief ontwerp nieuwe zwembad Twenterand is gereed

Lees verder

Project

Door pragmatische aanpak binnen een jaar definitief ontwerp klaar

Lees verder

11 december 2020

 

Aardgasvrij: buurtgesprekken Twekkelerveld

Lees verder

Project

Door pragmatische aanpak binnen een jaar definitief ontwerp klaar

Lees verder

Project

Herontwikkeling bedrijfsterrein Bussum

Lees verder

Project

Proeftuin Aardgasvrij Enschede

Lees verder

Project

Samenwerking Teesinkbos Boekelo

Lees verder

Project

Lostrekken plan Centrum Keverdijk Naarden

Lees verder

Project

Duurzaamste zwembad van Nederland?

Lees verder

Lees verder