04 februari 2020

Eindpresentatie ontwerp voor nieuwe westelijke entree

Het gebied rond station Naarden-Bussum staat voor een ingrijpende transformatie. De openbare ruimte in het gebied is verrommeld, het fietsparkeren rondom het station slecht georganiseerd en initiatieven voor nieuwe stedelijke functies komen niet van de grond. Drie sporen worden opgeruimd, wat ruimte biedt voor nieuwe ontwikkelingen. De gemeente Gooise Meren grijpt deze kans aan om een integrale gebiedsvisie voor het stationsgebied op te stellen. De Stadsregisseur coƶrdineert de ontwikkeling van een integrale ontwikkelingsvisie, heeft de projectleiding en organiseert het participatietraject.

Ideeƫn bestonden er al en op 4 februari is het definitieve plan gepresenteerd van een ontwerp voor een van de nevenprojecten: een nieuwe westelijke entree. Dit plan is in co-creatie met omwonenden en andere belanghebbenden tot stand gekomen. In drie bijeenkomsten is het plan opgesteld. Een verslag van de participatie kun je hier lezen www.gooisemeren.nl/stationsgebied. De reacties op het proces en het plan zijn zeer positief. De gemeenteraad heeft unaniem ingestemd met het plan. Complimenten vanuit alle fracties voor het participatieproces en het resultaat.

Meer weten? Lees hier voor meer informatie over dit project.

Actueel

  • Nieuws
  • Projecten

07 februari 2024

 

Voorontwerp sportcentrum Borne gepresenteerd!

Lees verder

09 augustus 2023

 

Jeroen Wolbrink in Trouw: participatie bij aardgasvrij?

Lees verder

Project

Sport- en kindcentrum ’t Wooldrik

Lees verder

20 september 2022

 

Excursie Industriepark Kleefse Waard

Lees verder

25 juli 2022

 

De lessen van Bensdorp Bussum

Lees verder

Project

Cromhoffpark: een nieuw stuk stad in Enschede

Lees verder

Project

Sport- en kindcentrum ’t Wooldrik

Lees verder

Project

Cromhoffpark: een nieuw stuk stad in Enschede

Lees verder

Project

Door pragmatische aanpak binnen een jaar definitief ontwerp klaar

Lees verder

Project

Herontwikkeling bedrijfsterrein Bussum

Lees verder

Project

Proeftuin Aardgasvrij Enschede

Lees verder

Project

Samenwerking Teesinkbos Boekelo

Lees verder

Lees verder